dinsdag 17 januari 2012

Zelf op zoek naar de Mol?

Gulfoss
Zit u sinds kort ook iedere donderdagavond om half negen klaar op de bank? Het spannende spelprogramma 'Wie is de mol' is nl. weer van start gegaan. Een aantal bekende Nederlanders moeten samenwerken om verschillende opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en geld te verdienen voor de pot. Eén van hen is echter 'de Mol', en deze persoon moet de opdrachten in het geheim saboteren. Na o.a. Thailand, Mexico en Japan speelt 'Wie is de Mol' zich dit seizoen in IJsland af. Iedere week genieten van de schitterende beelden van IJsland én natuurlijk van het spannende spel. Krijgt u ook zin om zelf dit schitterende land te gaan ontdekken?

Skogafoss
Bij WRC Reizen bestaat de mogelijkheid om uw reis naar Canada (of Amerika) te onderbreken met een stopover op IJsland (indien u met Icelandair vliegt). Dit is dus dé uitgelezen kans om dit indrukwekkende land eens zelf te gaan bezoeken!

U treft in deze prachtige wereld van vulkaangesteente, imposante gletsjers en sluimerende vulkanen nog een ongereptheid aan waar men stil van wordt. IJsland is geologisch gezien een relatief jong land met regelmatig uitbarstende vulkanen en met veel borrelende en stomende warmwaterbronnen. Op deze plek op aarde vinden nog de meest vulkanische activiteiten plaats. Het gehele eiland is slechts in de zomer te bereizen, maar de populairste zuidwesthoek van IJsland – waar u al het fraaie en bijzondere van IJsland bijelkaar aantreft – kunt u het hele jaar bezoeken door o.a. excursies te maken vanuit Reykjavik.

Blue Lagoon
Neem een kijkje op de site van WRC Reizen, ons aanbod naar Canada omvat een aantal reizen waarbij de mogelijkheid bestaat uw reis, met een stopoverarrangement op IJsland, te onderbreken. Bijvoorbeeld:

* Fraserway lentespecial 2012 naar Toronto (camperspecial),
* Autorondreis Maritiem Canada voor families,
* Schilderachtig Nova Scotia (autorondreis) of
* Fly en drive met Icelandair.

Geen opmerkingen: