vrijdag 30 augustus 2013

Camperreizen Canada 2014 met Four Seasons camper!

Eager Beaver Award
Canada is voor WRC Reizen haar tweede thuis! Na de oprichting van WRC-Reizen in 1981 werd alleen de bestemming Canada aangeboden. De oprichters hadden voordien reeds gewerkt bij Canada-specialisten. Nu, 30 jaar later, na tweemaal de Eager Beaver Award te hebben gewonnen (jaarlijkse onderscheiding voor persoon of organisatie die Canada op bijzondere wijze promoot) mogen we ons terecht een Canada-specialist noemen. Bij WRC Reizen kunt u dan ook iedere Canada-reis op maat laten samenstellen. De prettige bijkomstigheid is dat WRC vaak ook nog het voordeligste arrangement biedt. Met name onze camperspecials zijn alom bekend.

Motorhome
Vakanties per motorhome zijn al jarenlang een populaire manier om het grootste land ter wereld te ontdekken. Stap in een verplaatsbaar huis op wielen. U kunt stoppen waar u wilt en de natuur van dichtbij beleven. Het besturen van een motorhome is bijna net zo eenvoudig als het besturen van een auto. Canada is bij uitstek geschikt om per motorhome te bezoeken. De lengte van de motorhome is zeker geen enkel nadeel. Brede wegen, grote parkeerplaatsen, luxe campings met vaak veel voorzieningen maken het gemakkelijk om met een motorhome te reizen.


Keuze van uw camper
Het aantal personen waarmee u reist bepaalt veelal het type camper. Bovendien zijn een aantal factoren zoals b.v. de afmetingen van de bedden mede bepalend in uw keuze van het type motorhome en/of verhuurbedrijf. Sommige grote campers zijn uitgerust met een slide-out. Dit houdt in dat u de ruimte van de camper kunt vergroten. (Dit is alleen mogelijk op campings). Alle types hebben een keuken met veelal een magnetron. De douche is klein en over het algemeen zult u de douches op de camping prefereren. Een toilet, zeker voor onderweg is uiteraard geen overbodige luxe. Enkele type motorhomes zijn zelfs voorzien van zes slaapplaatsen. Er zijn echter nooit meer dan twee permanente tweepersoons bedden aanwezig (één aan de achterzijde en één boven de bestuurderscabine).


Bekijk hier het aanbod camperreizen Canada van WRC Reizen!

Geen opmerkingen: